Rekrytering Lund

Macavoy hjälper företag i tekniksektorn med rekrytering. Söker ni chefer, projektledare eller andra specialister med ingenjörsbakgrund? Kontakta oss!

Rekrytering Lund

Lund är på många sätt känt för bred fokus på näringsutveckling och stort företagarengagemang. Därför är det en plats där det finns bra förutsättningar för företag att växa. Men för att det ska vara möjligt är det ofta en nödvändighet att rätt kompetens matchas med företagens verkliga behov. Särskild när det handlar om redan etablerade företag, eller företag som är i expansionsfasen.

För att göra det enkelt för såväl arbetssökande som företagare har vi valt att särskilt fokusera på att främja rekrytering i Lund och dess omnejd. Vi har under lång tid arbetat med att säkerställa att rätt personer matchas med företagens verkliga behov.

När du väljer att ansluta till vårt karriärnätverk så tar du ett viktigt steg mot bättre chanser att hitta rätt arbetsgivare i Lund. Och för Lunds företagare blir det ett enklare sätt att hitta den kompetens som krävs för att verksamheten ska fortlöpa så bra som möjligt.

Lund

222 22 Lund Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor