Rekrytering Helsingborg

Macavoy hjälper företag i tekniksektorn med rekrytering. Söker ni chefer, projektledare eller andra specialister med ingenjörsbakgrund? Kontakta oss!

Rekrytering Helsingborg

Helsingborg och nordvästra Skåne har varit basen de senaste 15 åren då Markus på Macavoy arbetat med rekrytering av ingenjörer. Kring nordvästra Skåne finns många processindustriföretag som rena kunskapsföretag. Att rekrytera personer med ingenjörsbakgrund innebär stor variation mellan branscher och positioner (chef, projektledare, specialister).

Med gedigen erfarenheten av att rekrytera ingenjörer i Helsingborg och nordvästra Skåne har Macavoy bra koll på hur arbetsmarknaden och de olika företagen ser ut, vad de gör och hur de är, vilket är intressant för sökande. Lika viktigt är det för företag att förstå hur lätt eller svårt det är att hitta rätt kompetens inom ett visst geografiskt område kopplat till kompetenskrav, erfarenhet samt lönenivå. Här kommer rådgivning och konsultation in, hur hittar vi den ni söker så det matchar!?

Om du vill komma i kontakt med ett brett utbud av jobbmöjligheter i Helsingborg och omnejd så kan du ansluta dig till vårt nätverk. Med brett kontaktnät och rätt känsla för efterfrågan så hjälper vi dig på vägen i din karriär.

Helsingborg

Berga allé 1
254 52 Helsingborg Vägbeskrivning markus@macavoy.se 0735-195481 Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor